Veidekkes asfaltvirksomhet, Kolo Veidekke, gikk for et år siden til Konkurransetilsynet og ba om bistand. Bakgrunnen var at det internt ved virksomheten i Trøndelag var fremkommet påstander som kunne gi grunnlag for mistanke om uregelmessigheter.

Konkurransetilsynet har derfor sikret seg mulige bevis gjennom å besøke våre enheter/avdelinger tilknyttet vår asfaltvirksomhet i Midt-Norge for å få bekreftet eller avkreftet dette. Veidekke har på beste måte bistått og samarbeidet med Konkurransetilsynet i deres arbeid.

- Jeg er glad for at Kolo Veidekke har vært klare i denne saken og gått til Konkurranse tilsynet. Det er helt avgjørende at vi er tydelige på vårt verdigrunnlag, spesielt overfor ansatte i eget selskap, våre kunder og våre samarbeidspartnere.

Vi kan ikke være bekjent av at det drives ulovlig aktivitet i Veidekke. Det dreier seg om vår troverdighet som seriøs bedrift. Jeg håper saken får en rask avklaring. Det er alle tjent med, avslutter Venold.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!