Det er Veiteknisk Institutt, som skiftet navn i fjor høst og Norsk Bergindustri som arrangerer denne konferansen, som med årene har utviklet seg til å bli en viktig møteplass for kunder, leverandører kolleger og myndighetsutøvere med tilknytning til det norske veimiljøet. Her får deltagerne mulighet til å knytte nye kontakter og gjenoppfriske gamle, heter det i påmeldingsbrosjyren som ble sendt ut før jul.

Programmet spenner som vanlig over en rekke relevante temaer som samferdselspolitikk, sertifisering/standardisering, FoU, regelverk og bedriftspresentasjoner. Det tradisjonelle sosiale treffet dagen før konferansen vil i år foregå på Norsk Vegmuseum i Øyer samt på Lillehammer Bryggeri med tapas og quiz.

Det er Norsk Bergindustri som har ansvaret for det praktiske rundt påmeldingene og påmeldingsfristen er satt til 20. januar.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!