Avtalen omfatter kjøp av tre traktorer, henholdsvis Claas Axos 330, Claas Axion 840 C-Matic og Valtra T152 Versu.

Bjerke vil i denne 5-årsperioden kun benytte Claas og Valtra traktorer fra Akershus Traktor, heter det i en pressemelding. For Akershus Traktor ligger det mange muligheter i sponsoratet, og man ser fram til et langt samarbeid, til beste for begge parter, heter det videre. Bl.a. vil man ta i bruk banen og Bjerkebanens "Kurs og Konferansesenter" til samlinger, møter og lignende,

- Vi er meget godt fornøyd med den 5-årige samarbeidsavtalen vi har inngått med Bjerkebanen og som gjør oss til ny hovedsponsor på landets hovedbane for trav, sier salgssjef Thor Østengen hos Akershus Traktor.

En fornøyd daglig leder på Bjerke, Arnlioth Heltberg, takker administrerende direktør Olav Løberg i Lantmännen Maskin for avtalen. Arrangementsjef Arild Engebretsen og salgssjef Thor Egil Østengen i Akershus Traktor er også fornøyde med hovedsponsoravtalen.

- De nye maskinene vil være på plass i god tid før VG Oslo Grand Prix søndag 15. mai 2011, der Akershus Traktor er sponsor for Europamatchen. Bjerke har i dag én generalsponsor i tillegg til sine hovedsponsorer.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!