- Vi ønsker å bygge opp en merkevare som klinger litt lettere i markedet. Samtidig gjør også om internettsiden vår og endrer adressen til www.bfab.no, sier daglig leder Pål Kristiansen i Balticum Frinab AS. Endringen hos Balticum Frinab AS er et resultat av at moderselskapet Balticum Frinab AB, valgte å samle øvrige varemerker og produktsortiment under samlebetegnelsen og varemerket BFAB.

Her hjemme er selskapets hovedsatsningsområde salg av containere til avfall, gjenvinning og transport. Komprimatorcontainerne fra EssComp vil også profileres under varemerket BFAB.

- Markedet er i vekst og vi opplever økende etterspørsel og salg av våre produkter. For ett år siden var det kun en person ansatt i firmaet, nå er vi tre og vi skal ansette flere, sier Kristiansen. Sist sommer ble salgsapparatet styrket med ansettelsen av Ketil Hjertø. Han jobber med salg i regionene Vest-, Midt- og Nord-Norge, og har flere års erfaring fra salg av tilsvarende produkter. I følge Kristiansen vil det også bli lansert flere produktnyheter i begynnelsen av neste år.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!