Venold har vært konsernsjef i Veidekke ASA siden 1989, og i henhold til tidligere avtale kan han fratre ved fylte 62 år. Veidekkes styre ved styreleder Marin Mæland har imidlertid oppfordret Venold til å fortsette som konsernsjef utover den tidligere avtalte perioden, i første omgang med en tidsramme mot fylte 64 år.

- Når vi ser på Veidekkes evne til å håndtere finanskrisen vi nå har lagt bak oss, og hvordan muligheter og utfordringer har vært håndtert i Venolds ledertid, er vi i styret meget tilfreds med at han har sagt seg villig til å fortsette som konsernsjef, sier styreleder i Veidekke ASA, Martin Mæland.

- Venold har en tydelig motivasjon for jobben og evner på beste måte å inspirere sin organisasjon til å levere det lille ekstra. Menneskene er den viktigste faktor for en moderne entreprenør og eiendomsutvikler, og mennesker skal inspireres og motiveres. Det har Venold vist at han kan, og gjennom dette bygge en bedriftskultur for fremtiden, avslutter Mæland.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!