En sterk to akslet tilhenger som kommer i to versjoner; 2.7 tonn tilhenger tilpasset for SnowEx SP-75550 (spreder som rommer 1200 liter) og en 3 tonn tilhenger som passer til SnowEx SP-8500 (spreder som rommer 1600 liter).

Fordelene med dette konseptet er at du ikke låser sprederen til ett kjøretøy og man kan anvende en spreder med større volum/kapasitet enn hva man kunne gjort på lasteplanet til f.eks. en Pick-up. De doble akslene på tilhengere gjør denne kombinasjonen meget stabilt.

Samtidig fortelles det om Salt Traxx. Dette er en liten datamaskin som kobles til SnowEx spredernes kontrollpanel, og som vil hjelpe deg til å bli mer effektiv i jobben!

Denne lille datamaskinen vil fortelle deg hvor mye sand eller salt du sprer på hvert sted, noe som gjør det enklere for deg når du skal beregne hvor mye sand eller salt du trenger å ha med.

Salt Traxx finnes til SnowEx SP-8500 (1600 liter), og til SnowEx SP-9500 (3200 liter).

Dataene lagres kan lett flyttes over på et minnekort til en stasjonær datamaskin.??

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!