Men til tross for dårlig vær kunne maskinutstillerne vi pratet med melde om bra besøk på standene, og ikke minst at flere kontrakter ble signert i løpet av dagen.

De fleste nyhetene på årets Dyrsku'n har allerede vært presentert på andre messer rundt om i landet tidligere i år. Men for mange besøkende så er det nok første gang de ser maskinene og utstyret.

Nyheter

På vår lørdagsrunde på utstillerområdet så vi blant annet en ny 10-tonner, ny serie med små hjullastere, nytt utstyr til rivebransjen og forhandlere som har fått nye agenturer, men det meste har som nevnt blitt vist frem tidligere. Nå er det jo heller ikke det å presentere de største nyhetene som er det viktigste ved å delta på Dyrsku'n . Her er det å treffe bransjefolk, slå av en prat og gjøre en god handel som står i fokus. Derfor velger også nesten alle maskin- og utstyrsimportørene å tilbringe tre dager i Seljord.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!