Guttormsen er 48 år og utdannet ingeniør og økonom. De siste tolv årene har han jobbet i Siemens i Norge og Tyskland. Guttormsen tiltrådte sin nye stilling i mai, og har klare ambisjoner for selskapet han nå kommer inn i.

- Jeg ønsker å skape vekst for ÅF i Norge, ikke bare innen de virksomhetsområdene vi allerede jobber i, men også i nye markeder hvor vi i dag ikke er representert. Innenfor disse nye forretningsområdene satser vi på en sterk tilvekst i tillegg til god lønnsomhet, sier Guttormsen.

Guttormsen har bred erfaring fra både industri og infrastruktur. Gjennom sin karriere har han gjort seg kjent som en verdifull leder som skaper gode resultater. ÅF i Norge er i dag sterke innenfor installasjon og engineering, og starter nå med å bygge opp kompetanse innen samferdsel og infrastruktur.

ÅF er et ledende teknisk konsulentselskap. ÅFs fokusområder er energi og miljø, infrastruktur og industri. Selskapets base er i Europa, men virksomheten og kundene finnes over hele verden. ÅFs medarbeidere og tilgangen til bransjens største erfaringsbank er det som gjør selskapet unikt. ÅFs kunnskap sammenfattes gjennom selskapets motto, Innovation by experience.

ÅF i Norge har i dag ca. 140 ansatte, og omsatte i 2009 for ca. 147 MNOK.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!