Firmaet ble etablert 1977 i Husbysjøen, Rissa kommune og startet med salg og service av Zetor traktorer. Senere ble firmaet forhandler av CaseIH og Claas. Fra høsten 2005 overtok de ansvaret for service og reparasjoner på Valtra traktorer på Fosen, og har således et førstehånds kjennskap til hele Lantmännen Maskins produktportefølje, heter det i en pressemelding fra Lantmännen Maskin Midt-Norge AS.

Overtakelsen innebærer at Lantmännen Maskin Midt-Norge AS nå har avdeling på Fosen som fører den komplette produktporteføljen. Knut Bjørkvik, eier og daglig leder av Fosen Landbruks & Industriservice AS fortsetter driften av firmaet som Zetor-forhandler. Alle øvrige ansatte overføres til Lantmännen Maskin Midt-Norge AS, og vil fortsette i sine nåværende stillinger.

Den økte aktiviteten krever større verkstedlokaler. Det eksisterende verkstedet vil bli utvidet med ca 350 m2 og arbeidet forventes å være sluttført i løpet av første kvartal 2011.

Bildet viser (fra venstre): Daglig leder i Fosen Landbruks & Industriservice Knut Bjørkvik og daglig leder Lantmännen Maskin Midt-Norge, Tor Jon Garberg.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!