- Det er gledelig at investeringsviljen er tilbake hos våre største kunder, sier salgssjef Glenn Mellegaard hos Hymax AS. - Etter et rekordår i 2008, ble 2009 et hvileskjær hvor utleieselskapene og andre kunder la nyinvesteringer på is. Det er flere tegn nå som tyder på at pilene peker oppover igjen.

- Hymax er et selskap med svært høy servicegrad og god oppfølging av oss som kunde, sier produktsjef Lars Nyløkken i Cramo AS. - Det er derfor helt naturlig å velge Kubota når vi investerer i nye anleggsmaskiner. Vi merker sterk etterspørsel etter produktene i markedet. Spesielt den nye serien fra Kubota har kvaliteter vi setter pris på, med blant annet meget høy standard i førermiljøet.

- Vi befester nå vår posisjon som Norges ledende utleieaktør av anleggsutstyr, sier administrerende direktør Finn Løkken i Cramo AS. - Vi er godt fornøyd med Hymax som leverandør. De gir det lille ekstra som gjør oss og våre kunder fornøyde, avslutter han.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!