Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse er treffstedet for bransjen i nord. De to tidligere messene samlet rundt 120 utstillere, i år er antallet økt til i overkant av 130.

Målsettingen for messen er i følge arrangørene, Nordnorske Entreprenørers Serviceorganisasjon (NESO) og MEF, å samle beslutningstakere i bransjen for et konstruktivt og nyttig møte med aktuelle leverandører.

Det er lagt opp til faglig program, sosiale og faglige arrangement, samt konkurranser for å få til en helhet som skal gjøre messen til et viktig og hyggelig treffsted.

Arrangørene har før årets messe lyttet til tilbakemeldingene fra de tidligere messene, og gjort messen mer kompakt, med en bedre miks mellom bygg og anleggssiden. Derfor arrangeres NNBA 2010 som en ren utemesse.

Blant arrangementene i løpet av helgen er motivasjonsforedrag ved en av Norges tøffeste polfarere, Cecilie Skog.

Bobcat demonstrasjoner med "verdens beste Bobcatkjører", Bobby Bosch, testkjører gjennom 25 år.

I tillegg blir det arrangert forskalingskonkurranse ved Malthus. Fredag kveld er det Villmarkaften, mens på lørdag kveld er det en noe mer stilfull festmiddag.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!