Han legger til at den nye løftebukken som nylig ble montert hos entreprenøren Veidekke på Vøyenenga i Bærum, foreløpig er den eneste av sitt slag her i landet.

Den nye løftebukken kan leveres i to varianter; Sky 200 med en kapasitet på 20 tonn, og Sky 250 som løfter mellom 25 - 37 tonn. Det er sistnevnte løftebukk med åtte meters plattform som nå er montert hos Veidekke.

Sky 200 har alternative plattformlengder fra syv til ti meter, mens Sky 250 kan leveres fra åtte og helt opp i 14,5 meters lengde. I tillegg er det fullt mulig å bygge en tandem med to løftebukker etter hverandre som samkjøres av samme kontrollboks, sier han.

På bildet ser vi fra venstre: Øyvind Klausen, servicetekniker Pål Christensen fra AS AutoMateriell, product manager Oelke Douma fra Stertil Koni og teknisk sjef Bjørn Harald Skuterud fra AS AutoMateriell.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!