Kontrakten mellom Mesta Drift og Statens vegvesen funksjonskontrakten for Bergen. Kontrakten som trer i kraft 1. september i år har en verdi på 357 millioner kroner og varer i fem år.

- Vi har gode kalkulasjonsprosesser rundt funksjonskontraktene og vi ser fram til å drifte kontrakten de neste 5 årene. Godt samarbeid i kontrakten er nøkkelen til suksess for begge parter,  sier regiondirektør i Mesta Drift Morten Strøm.

- Vi er landets mest effektive entreprenør når det gjelder drift og vedlikehold, og vi mener vi har levert et tilbud som er riktig priset, avslutter Strøm.

Drifts- og vedlikeholdskontrakten med funksjonsansvar omfatter kommunene Bergen (avgrensing vest for E16 Trengereid, sørøst for E39 Hordviktunnelen og øst for rundkjøringen på rv. 555 i Loddefjord), Os, Osterøy og Austevoll.

Bildet: ?Sittende f.v.: Regiondirektør Morten Strøm, kontraktsleder Emma Lejonberg og driftssjef Odd Arne Haga, alle tre fra Mesta Drift.??Stående f.v.: Seksjonssjef Arild Hegrenæs og avdelingsdirektør i Hordaland Olav Finne, begge fra Statens vegvesen.?(Foto: Synnøve Lien/Statens vegvesen)

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!