Salget av rotomastere går nå så det suser og det er en gladnyhet både for de italienske produsentene, Trevi Benne, som sliter med et heller rustent Europa-marked og for Harry Lian sjøl. - Vi trenger noen gladnyheter nå midt i finanskrisa - også her hjemme, mener Lian.

Rett før månedsskiftet mai/juni fikk han inn åtte nye rotomastere med bil fra Italia, beregnet for maskiner fra 30 tonn og ned til fem tonn. De skulle videre til kunder i Norge. Etter kontroll, fakturaskriving og samsvarserklæring gikk ferden for de italienskproduserte videre ut til sluttkunde. - Etter at vi hadde et stort tyveri av rotomastere for et par år siden, er vi bokstavelig talt blitt tjuvnøye med kontrollene, sier Harry Lian. Salget av rotomastere i Norge har nå passert 400.

Bildet: Snefrid Bratlie har jobben med å kontrollere de innkomne rotomasterne. Det gjøres grundig. Deretter går ferden videre fra Vinterbro ut til ventende kunder.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!