Kampen om å vinne en JCB Fastrac med dumperhenger i 30 dager er i gang. Tre kvalifiseringsrunder er kjørt, og Christian Mjønli, Truls Pettersen og Tollef Bakke er klare for semifinale og eventuell finale på Knapstad 28. august.

Konkurransen er to-delt. Først må deltakerne gjennom er aldri så liten teoriprøve. Deretter er det presisjonskjøring med traktor og henger som gjelder. Oppgaven består i å kjøre gjennom en hinderløype på kortest mulig tid uten å treffe markeringene. Utgangspunktet for løypa er BUs sine retningslinjer for presisjonskjøring.

Konkurransen gjennomføres av Nils A. Mørk Maskin,i samarbeid med Bedre Gardsdrift og Anleggsmagasinet. Vil du være med i konkurransen kan du melde deg på her. Her finner du også oversikt over konkurransestedene. Du kan også mulig å melde deg på på direkten, dersom det er ledige plasser.

Les også: Vinn en Fastrac med henger i 30 dager

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!