Liftway AB ble til etter at den tidligere importøren av Manitou til Sverige gikk konkurs ved påsketider. Selv om dette selskapet er oppe og går igjen, ønsket ikke Manitou å fortsette samarbeidet.

Liftway har allerede fem ansatte ved hovedkontoret, som er lokalisert rett utenfor Stockholm. Herfra skal all aktivitet i Sverige ledes. De fleste ansatte kommer fra den tidligere importøren og kjenner derfor produktene godt. I tillegg til hovedkontoret har selskapet servicepunkter over store deler av Sverige. Hovedproduktene blir lifter og teleskoptrucker fra den franske produsenten.

I Sverige er Manitou nr. to, men med Normann Olsen Maskins erfaringer som markedsleder i Norge, håpet representantene fra produsenten som vi snakket med, at merket også skal bli størst i vårt naboland.

På bildet ser vi f.v. Tor Ludvigsen og Per Arvid Hennum, begge fra Normann Olsen Maskin AS, Anders Hedlöf og Lucas Bergholt, fra Liftway AB.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!