Askeskyen fra vulkanutbruddet på Island har gitt kluss i reiseplanene til alle dem som denne uka har planlagt et besøk på Bauma, verdens største anleggsmesse som arrangeres i München i Bayern. I år dekker messen hele 555.000 m2 og før flytrøbbelet startet var det ventet opp mot en halv million besøkende.

Nå blir det trolig et noe redusert besøk. Mange europeere kommer seg likevel til messa på andre måter, med tog, buss eller bil. Volvo Maskin sendte søndag morgen en hel busslast til Bauma.

ExpertReiser , som arrangerer tur til Bauma i samarbeid med AnleggsMagasinet, forteller også om stor oppfinnsomhet blant dem som har meldt seg på. Det er mange som har satt av uka til Tysklands-besøk og som gjerne vil av gårde. ExpertReisers representant vil være til stede på messa fra og med i dag.

AnleggsMagasinet/Tungt.no vil også være til stede på Bauma. Vi kommer tilbake med rapporter så snart vi er framme i München.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!