For 29. gang arrangerer MEF konferansen og i år er hele 735 deltagere påmeldt, som er det største antallet Anleggsdagene har hatt noen gang. Tirsdagen er satt av som sprengningsdagen og VA-dagen med til sammen 19 innlegg og en paneldebatt. En viktig del av Anleggsdagene er Leverandørmarten som byr på 60 utstillere tilknyttet anleggsfaget.

Sprengningsdagen er tilrettelagt for små og store sprengningsentreprenører, skytebaser, borevognførere, byggherrer og konsulenter. Her kommer siste nytt fra sentrale myndigheter, ny sertifikatordning, elektroniske tennere og mer. På VA-siden møtes maskinentreprenører, byggherrer, leverandører, offentlige etater og konsulenter. Temaene er fornyelse av VA-nett, NoDig-løsinger, prosjekter i storbyer og hva vi kan lære av legevitenskapen med "n ye blodårer".

Onsdag fortsetter konferansen med samferdselsdagen med besøk av samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa. Torsdag er viet KS-/HMS.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!