På åpningsdagen var 5303 personer innenfor dørene på Norges Varemesse på Lillestrøm. Dette er 736 flere enn åpningsdagen i 2006, som var forrige gang messen ble arrangert.

Interessen fra bransjen er i år større enn noen gang. Over 100 utstillere, som representerer over 500 leverandører fra inn og utland, fyller opp 30.000 kvadratmeter utstillingsareal med maskiner og utstyr til landbruksbransjen.

Årets messe har utvidet fokus på entreprenørsiden og flere leverandører av anleggsmaskiner er blant utstillerne. Bonden som entreprenør er et sentralt tema innen flere sektorer.

Formelt arrangeres Agroteknikk av TLIF (Traktor- og Landbruksmaskin Importørenes Forening) og RL (Redskapsfabrikantenes Landslag). Agroteknikk ble første gang arrangert i 1997 og har siden den gang vært arrangert hvert tredje år. I 2006 var det publikumsrekord med 23.000 besøkende, kanskje det settes ny rekord i år.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!