ARION 400-serien fyller ut gapet mellom ARION 500 og AXOS, og viderefører det velkjente ARION-navnet. Moduloppbyggingen av traktoren skal gjøre det enkelt å skreddersy traktoren etter ønske og behov. Serien spenner fra ARION 400 Standard og opp til toppmodellen ARION 400 CIS. CIS-versjonen har blant annet en effektforsterker som gir 10 hk ekstra etter behov. Den har også QUADRACTIV powershift, som gir mulighet for fullautomatisert gearskift. Videre inneholder CIS-pakken automatisert inn/utkobling av kraftuttaket, samt styreenhet med monitor for programmering av transmisjon, arealmåler m.m.

CLAAS har nå tre nye modeller med kraftige 4-sylindrede motorer. AXOS, ARION 400 og ARION 500. Modellene dekker effektområdet fra 74 til 160 hk. Den nye 400-serien har arvet teknologi og grunnkonstruksjon fra velprøvde ARION 500 og 600, og er i følge produsenten et etterlengtet alternativ der det er ønske om en avansert, men mindre modell.

Akselavstanden er 256 cm og svingradius er oppgitt til å være 440 cm. ARION 400 kan løfte opp til 6,5 t. på bakre trepunkt, noe som gjør at den kan håndtere tung løfteredskap uten problemer.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!