- Det er godt at vi i Veidekke konsernet har tilgang på den erfaring og kompetanse som et slikt lederskifte krever, og at vi med styrke kan sette inn våre egne, sier Per-Ingemar Persson som er konserndirektør med styreleder i Veidekke industri, Hoffmann AS og Veidekke Entreprenad AB.

Per Johan Plünnecke har vært ansatt i Veidekke siden 1995. De første fire årene var han leder for Region Øst i Veidekke Entreprenør, før han i 1999 overtok som leder Region Syd. Plünnecke kom til Veidekke fra Selmer (Skanska), der han var ansatt i 22 år, de siste som regionsleder. Før det igjen arbeidet han i firmaet STUAG i Sveits som anleggsleder.

- Jeg ser frem til å videreføre arbeidet med videreutvikling av Veidekke Industri/Kolo Veidekke sammen med Per Johan, sier Per-Ingemar Persson på bedriftens nettsider.

- Han har all den erfaring en slik jobb krever, og så kjenner han Veidekke, vår virksomhet og vår bedriftskultur, legger han til.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!