Gator XUV har uavhengig fjæring på alle hjul, 854 cm3 tre-sylindret dieselmotor fra Yanmar på 24 hk, trinnløs variabel transmisjon (CVT) med høy- og lav-gear, automatisk sperre på forakslingen og manuell bak. XUV-modellen har 28 cm bakkeklaring og nyttelasten er oppgitt til 635 kg (inklusive fører og passasjer).

Lastekassen måler 111,6 cm x 124,4 cm og på demonstrasjonsmodellen Reinhardt Maskin AS viste frem, var lastekassen utstyrt med tipp.

Toppfarten er sperret til 40 km/t i veiregistrert utgave. Med utvendige mål på 287 cm lengde og 150 cm bredde, egenvekt på 784 kg, kan Gator XUV enkelt fraktes på henger mellom forskjellige anleggsområder.

Selv om Gator XUV er godt utstyrt i utgangspunktet, finnes det selvfølgelig et utvalg av ekstrautstyr. Listen inneholder blant annet frontrute, dører, varmeapparat, speil, ekstralys, vinduspusser, frontbøyler, skjær og vinsj.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!