Avtalen er en totalentreprise og omfatter bygging av 40.000 kvadratmeter bygningsmasse. Verdi på avtalen er på 623 MNOK eks mva. Byggeperioden vil være fra april 2010 til desember 2012 med overlevering sommeren 2013.

Risløkka kompetansesenter for yrkesfag blir en helt ny videregående skole som skal erstatte store deler av Sogn videregående, Fagskolen i Oslo og Læringssenteret for Byggfag. Skolen vil når den står ferdig ha plass til om lag 1000 elever på ordinær skole og 350 studenter ved Fagskolen.

Risløkka er Oslo kommunes storsatsing på yrkesfaglig opplæring. ompetansesenteret vil tilby opplæring innenfor utdanningsprogrammene bygg- og anleggsteknikk, teknikk- og industriellproduksjon, elektrofag, design og håndverk, helse- og sosialfag og studiespesialisering med entreprenørskap og studiespesialisering påbygging.

- Vi er stolte av å få bygge den største fagskolen i Oslo. Risløkka kompetansesenter er et moderne og fremtidsrettet skolebygg, og en stor og viktig kontrakt for vår Oslo-baserte byggvirksomhet, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!