Motorsaga til Arnold Schwarzenegger. Det er hva gutta hos importøren Limaco AS i Holmestrand kaller de små grøftegraverne fra amerikanske Barreto som selskapet mener egner seg meget godt for blant annet anleggsgartnere eller utleiebransjen.

Det dreier seg om maskiner til graving av grøfter til kabler, vanningsanlegg, drenering på golfbaner og parkanlegg, noe som har vært mangelvare her i landet, ifølge importøren.

Barreto har produsert disse robuste, helhydrauliske grøftegraverne imed hydrostatisk drift helt uten drivreimer eller gearkasse i over 25 år.

Limaco har valgt å ta inn Model E1324ST som er en "ZeroTurn"-maskin utstyrt med 2 pumper og 2 hydrostatmotorer for uavhengig styrekontroll på begge hjul. Dette gir presis grøftegraving med gode svingmuligheter. Barreto har flere modeller fra ca. 70.000 NOK + mva, opp til E1624D4 som har 4-hjulstrekk og unik fremkommelighet for de tøffe jobbene.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!