Om det var den globale økonomiske situasjonen eller vakre Paris som ga en litt treg på utstillingen start, vites ikke, men Allu var svært fornøyd med den gode mottagelsen den nye D-serien med sikteskuffer for finsortering fikk, heter det i pressemeldingen fra selskapet.

Selv om antall besøkende på Intermat gikk ned fra 2006 til rundt 184.500 var følelsen etter utstillingen god og full av optimisme for fremtiden, heter det videre i meldingen.

Utvikling

Da Allu først ble presentert i 1990-årene med sin Disc in Disc-modell, var ikke markedet klar for det. Derfor bestemte finnene seg for å fortsette utviklingen av sine knuse- og sikteenheter. I dag har behovet for finere fragmenter økt og Allu har utviklet sitt sikte for finsortering ett skritt videre.

FEM-rammen

Allus egen avdeling for forskning og utvikling har lagt ned over 1000 arbeidstimer med finsiktene og man har i stor grad arbeidet med og lyttet til kundene i forbindelse med utviklingen av serien. Ett eksempel på det er FEM-rammen (Fine Element Method) som gir høy ytelse selv under tøffe arbeidsforhold. Mange tester ble gjort i flere land med forskjellige materialer for å sikre kvaliteten på produktet. Resultatet og tilbakemeldingene fra kundene har vært meget gode, skriver Allu til slutt i pressemeldingen.

Norsk importør av Allu er Ankerløkken Equipment AS.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!