Blåkläder er svært godt fornøyd med avtalene som gjelder leveranse av varselsklær til Skanskas og NCCs virksomheter i Norden. Totalt er avtalenes verdi på om lag 160 millioner norske kroner.

- Disse to avtalene er strategisk meget viktige for Blåkläder. Avtalene bekrefter at vi kan levere store volum og høy kvalitet til de største kundene i bransjen, sier administrerende direktør for Blåkläder i Norge, Henrik Holm i en pressemelding til tungt.no.

- Blåkläder har fått avtalen på grunn av høy kvalitet og bra pris, sertifiseringer, egne fabrikker og at de er en av de fremste på å utvikle nye konsepter for arbeidstøy. Vi har også hatt et bra forarbeid med vår internasjonale innkjøpsorganisasjon for å velge den beste løsningen, sier Ole Kristoffersen, ansvarlig for innkjøp av arbeidstøy i NCC-konsernet.

Skanska har allerede en avtale med Blåkläder i Sverige, men har nå utvidet samarbeidet til å gjelde leveranser også i Norge og Finland.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!