Striden gjelder arbeid på ny E 18 mellom Glomma og Krosby i Askim kommune. Strekningen inngår i den 8 km lange fire-feltsvegen mellom Knapstad og Krosby som skal erstatte dagens to-feltsveg. Oppdraget omfatter blant annet innredning, sikring og montasje av elektriske installasjoner i Romsåsen tunnel, som er råsprengt i en tidligere entreprise. Skanskas tilbud var 236,4 millioner kroner.

Skanskas anbud lå 4 millioner kroner over Askim Entreprenør, men Vegvesenet mener sistnevnte firma ikke har nødvendig kompetanse til å utføre jobben.

Det er naturlig nok ikke Askim Entreprenør enig i. - Vi har utført liknende arbeid tidligere, forteller daglig leder Jørn Tore Måleng til Våre veger. -Nå skal vi først avvente svar fra Vegvesenet, så vil vi deretter vurdere evt. klageinstanser. Det er helt klart at vi vil forfølge saken, avslutter han.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!