Leif L. Ludvigsen som har vært konstituert adm. direktør i Mesta Entreprenør as, går fra samme dato tilbake til sin stilling som direktør for konserninnkjøp.

- Jeg er meget tilfreds med at Bendek Maartmann-Moe har takket ja til stillingen som adm. direktør i Mesta Entreprenør as. Selskapet har store utfordringer og det er en krevende stilling han går til. Samtidig har han en bakgrunn og kvalifikasjoner som gjør at han er rett mann til jobben. Han kjenner Mesta og selskapet godt, og han har ledet en stor snuoperasjon i Mesta Asfalt as. Bendek har gode lederegenskaper og er flink til å få folk til å dra lasset sammen, sier konsernsjef i Mesta Harald Rafdal. 

Bendek Maartmann-Moe er tilsatt som ny adm. direktør i Mesta Entreprenør as. Maartmann-Moe tiltrer 1. januar og kommer fra stillingen som adm. direktør i Mesta Asfalt as.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!