Groundsmaster 5900 og 5910 har klippebredde på hele 4,88 meter og en kraftfull dieselmotor på 99 hestekrefter. Takket være klippebredde og motorkraft er det mulig å klippe inntil fem hektar på én time, skriver den norske importøren, Hako Ground & Garden AS i en pressemelding.

Det digitale displayet informerer føreren om drivstoffnivå, turtall, motortemperatur , når det er tid for service osv. Føreren kan også reversere kjøleviften og dermed blåse bort gressrester, for å unngå overoppheting på grunn av tett luftinntak.

Toros nye Groundsmaster er lettkjørte og kan svinge rundt 180 grader uten å etterlate uklippet gress. Den permanente 4-hjulsdriften gjør også at maskinene tar seg lett fram i vanskelig terreng og på våte, glatte gressflater.

Oversikten over maskinens klippeenheter er god. Dette gjør det lett å presisjonsstyre klipperen mellom blant annet busker og trær. Alle servicepunkter er plassert lett tilgjengelige og klipperens informasjonsdisplay varsler før feilen oppstår og meddeler også når det er tid for service.

Alle klippeenheter er produserte i kraftige materialer og holder for tøff bruk i mange år, ifølge produsenten.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!