CTT Moscow er verdens femte største anleggsmesse og det blir omtalt som det viktigste og største oppkjøpet Messe München har gjort noensinne.

Det skal gi muligheter for vekst på verdensbasis og selvsagt gi tilgang til det store Russiske markedet for messeorganisasjonen.

Messekonseptet er kjøpt opp av det private selskapet Media Globe LLC.

Med oppkjøpet har Messe München nå 50 prosent av det globale markedet med hovedattraksjonen som fortsatt blir messa i München.

I tillegg vil de ha messene i Shanghai, New Delhi, Johannesburg og snart i Moscow.

Med dette blir de også den fjerde største messeorganisasjonen i Russland, noe som gir muligheter for å arrangere andre typer messer der.

Messe München anleggsmesser inkluderer: Bauma i München. På 605.000 kvadratmeter er dette verdens største messe (neste arrangement: 11 til 17 april, 2016).

Bauma China i Shanghai er nå den nest største messen i Messe München portefølje (neste arrangement: 22 til 25 november 2016).

Sammen med CTT Mos-ku, BAUMA INDIA i Delhi (neste arrangement: 12 til 15 desember 2016) og BAUMA Afrika i Johannesburg (neste arrangement: 2018) vil utgjøre messene i fremtiden.

Slik ser Bauma-kartet ut nå.

 

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!