SITECH Norway og Bever Control presenterer ny programvare til tunnelstikkere. Den nye modulen er tilpasset det norske markedet. Modulen er rettet mot alle som har sitt daglige virke i tunnel, kontrollingeniører, stikningsingeniører, byggherrer, osv, i følge en pressemelding.

Tilpasset Norge

Daglig leder i SITECH, Karsten Haukås og daglig leder i Bever Control, Thorvald Wetlesen har store forventninger til programmodulen som er på norsk.

Denne modulen kjører Trimbles flaggskip på totalstasjonsfronten, SPS930 og skal gi norske kunder markedets mest tilpassede tunnelprogramvare i dag, i følge Sitech. Standard i tunnelmodulen er også; innmåling av objekter i tunnelen, generell dokumentasjon, generell stikking og utsetting. Utsetting av boltevektorer med mer.

Med direkte støtte fra Bever Team, Norges mest anvendte kontorprogramvare for driving og etterarbeid i tunnel er all dataflyt ivaretatt på en kjent og god måte.

Tunnelmodulen

Kjører på valgfri målebok med operativsystem Windows 8 eller nyere. Støtter kommunikasjon med Trimble SPS totalstasjoner over bluetooth eller radio. Modulen er utviklet og testet i samarbeid med Hæhre entreprenør og Zenith Survey.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!