Om du spør noen i anleggsbransjen om de kjenner til SmartDok er ofte svaret ja. Ascella derimot er ikke like kjent, men det er altså firmaet bak produktet SmartDok.

Fra ingenting

Ascella-firmaet kan kalles for en pioner fra Nord-Norge. De har grunn til å være stolte, siden de gikk fra ingenting til å vinne priser og bli gasellebedrift. Deres største og viktigste produkt, SmartDok, får størstedelen av æren i en pressemelding og kundene får igjen æren for å ha vært med på å utvikle det.

«Vi er våre kunder evig takknemlige og ydmyke, for uten det tette samarbeidet vi har med dem ville SmartDok aldri ha utviklet seg til det systemet og det verktøyet det er i dag. Tusen takk!»

Langt bedre kjent

Det har blitt klart for firmaet at SmartDok er langt bedre kjent enn bedriften bak produktet, dermed ble det ingen tvil om hva som måtte gjøres. Firmanavnet blir endret til SmartDok.

- For oss er det dermed ingen tvil; vi er kjent som SmartDok og nå er vi blitt SmartDok, forklarer gründer og CEO, Bjørn Tore Hagberg.

De siste årene har deres fokus være å bygge videre på produktet og særlig inn mot bygg- og anleggsbransjen. Dette arbeidet skal nå forsterkes, i følge Hagberg.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!