Denne gjengen har gjort storhandel sammen. Fra venstre: Erik Sollerud, Sven Erik Sønstehagen, Lars Hæhre, Frank Ole Sørensen og Ole Petter Holene. © Pon

Blant leveransen er 15 stk gravemaskiner type 352FL. © Pon

Det er mange tonn med maskiner som skal leveres og svært gledelig er det at vi nå også skal levere Cat 772 G tipp trucker sier Pon sjef Erik Sollerud i en pressemelding.

Hele 10 trucker skal inn i flåten til Hæhre som tidligere har benyttet Komatsu tipp trucker.

Samtlige av maskinene har fullservice som utføres av Pon. Og deler av flåten vil leies til Hæhre gjennom utleieselskapet Pon Rental. At Pon har levert Cat til Hæhre er ikke noe nytt, men å få fornyet tillit i denne klassen er særdeles gledelig.

Hæhre jobber over hele Norge og der er vi også. Leveransene starter omgående og den første blir en Cat hjullaster 962M. Det skal også leveres ikke mindre enn 15 stk. eller 825 tonn gravemaskiner type 352FL sier Sollerud.

- Det handler om totaløkonomi

– Vi trenger leverandører som vi kan stole på og som leverer service, deler og tjenester der vi er. Så handler det selvsagt om total økonomi. Lavest kost pr tonn. Tekniske eksperter som kan bidra på anlegget ved spesielle feil og opplæring er heller ikke noe bakdel sier Frank Ole Sørensen som er daglig leder hos Hæhre maskinutleie og Lars Hæhre som er styreleder i Hæhre Maskinutleie.

Disse maskinene skal leveres:

 

352FL (15 stk.)55 tonn
330FL (7 stk.)32 tonn
335FLCR (1 stk.)36 tonn
  

Hjulgravere

M318F (2 stk.)19 tonn
  

Veghøvler

140M3 AWD

 (2 stk)

 Ca 20 tonn

Hjullaster

962M (1 stk22 tonn

Tipp Trucker

772G (10 stk.)40 tonn

Ikke mindre enn 10 utgaver av arten Cat 772 G tipp trucker skal leveres. © Pon

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!