Nå signaliserer økende antall aktører at utviklingen har nådd en blindgate, produksjonen har blitt svært drivstoffkrevende og skjulte kostnader i form av vedlikehold og nedetid truer med å spise opp fortjenesten i forhold til stasjonære løsninger, heter det i en pressemelding fra Maskin Mekano.

Etterligner stasjonære verk

Siden de fleste entreprenører som driver med knusing må flytte utstyret stadig vekk, lanserer Maskin Mekano en ny generasjon av mobile sikteverk som skal ligne stasjonære verk i produksjon.

Første modell ut er sikteverket S 1203. Maskinen har en stor STE-sikt.

Høye støttebein

Den mest synlige utviklingen på S 1203 er kanskje de høye støttebeina, en løsning som er mulig takket være den nye Vibro Block-teknologien. Vibro Block innebærer at sikten og drivverket monteres på en ramme som i sin tur er avdempet for vibrasjoner mot det øvrige chassiset. Riggetiden skal være på rundt en time, i følge Maskin Mekano.

 

Den innfellbare stigen skal forbedre sikkerheten for arbeideren. De høye støttebeina gir større opplag i tillegg til at det blir enkelt å rydde unna rundt maskinen. Foto: Maskin Mekano

 

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!