Denne uken lanseres en helt ny plattform for brukte maskiner. Appen, som er tilgjengelig for alle smarttelefoner og nettbrett, i tillegg til den helt nye websiden, http://ponused.no/, skal gjøre det enklere for kundene å finne brukte maskiner for alle behov og preferanser.

Den nye appen og hjemmesiden inneholder hver eneste brukte maskin i hele Pon-systemet, fra Nederland til Norge, fra gravemaskiner til anleggsvalser. Det er imidlertid lett å sortere slik at man kun får se brukte maskiner i Norge.

Vi synes appen gir et godt inntrykk etter en minitest, men den kunne godt oppgitt norske bruktmaskiner i kroner og ikke i Euro. Skjermdump: Fredrik Saugstad

Vår lyntest:

Vi lastet ned Pon Used og fikk et inntrykk av en enkel og ryddig app med nyttig informasjon lett tilgjengelig. Bildene er tydelige og lette å bla i. Man kan velge mellom mange filtre som for eksempel årsmodell, type, timer og selvsagt merke.

I følge Pon er målet med appen å gjøre det enklest mulig for alle å finne den maskinen de leter etter, når som helst og hvor som helst.

Med Mascus

Hjemmesiden og applikasjonen er bygget opp i tett samarbeid med Mascus for  å sikre høy hastighet og søkeresultater av topp kvalitet, og at opplevelsen er den samme uavhengig av om du bruker en datamaskin, en telefon eller et nettbrett.

Certified eller Verified

På både hjemmesiden og i app’en er det enkelt å gjøre skreddersydde søk på spesifikke modeller, merker, timer, årsmodell og lokasjon, og du kan til og med se om maskinen har garanti eller ikke. Maskiner med garanti vil ha et ikon for Certified og Verified Used knyttet til seg, mens de maskinene som selges som de er vil ha et Fair Used ikon. Appen er gratis.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!