Daglig leder blir Knut Pedersen fra Avitec i Mjøndalen. Serviceapparatet til Avitec blir brukt til Sunward-maskinene, men det er tenkt å økes etter hvert som aktiviteten øker.

Det er tidligere solgt mellom 250 og 300 Sunward-maskiner i Norge. Eksisterende kunder er nå fornøyde med å få på plass en norsk importør og servicepartner igjen i følge den nye importøren. Deler og service har i en periode måtte hentes fra den svenske importøren.  

- Salget i Norge er i gang, men vi er helt i startfasen og blekket er ikke tørt på kontrakten enda, forklarer en fornøyd Knut Pedersen.

Han mener det bør være mulig å selge opp mot 50-talls maskiner i året når de først er i gang, men han vil ikke sette noen bestemte salgsmål med det første.

Sunwards markedssjef i Europa, Avery King og Knut Pedersen, daglig leder i det nye norske selskapet, gjør et handshake utenfor kontoret i Belgia.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!