Nå leverer de nemlig en steinknuser av typen Metso LT 1100 til Etiopia. Den ruvende maskinen på hele 60 tonn er i disse dager leveringsklar og fraktes nå fra Kirkenes til Etiopia.

Med ekstrautstyr som motor og ekstra kontopp skal knuseren transporteres med lastebil. Kjøperne, som er svensktalende, satser for fullt på steinknusing i hjemlandet Etiopia.

Megler på verdensbasis
Salgsansvarlig innen maskin Harald Jakobsen i Plustech forteller at selve kjøps- og salgsprosessen har hatt en tidsramme på tre til fire uker.

- En levering som dette krever god logistikk og planlegging. Vi har stor kapasitet og et bredt nettverk, og er opptatt av å være i dialog med tilbydere og kjøpere over hele verden innen anlegg-, industri- og lastebilbransjen, avslutter Jacobsen i en pressemelding.

- Vi er opptatt av å ha et tett samarbeid med alle partene, og ønsker å fremstå som katalysatoren i kjøps- og salgsprosessen. Dette bidrar til at sluttresultatet blir bra, sier Jakobsen. Han påpeker at meglerens væremåte er viktig.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!