Kranringen har kjøpt aksjene i Helge Kristoffersen AS i Bergen.

Tungt.no har mange ganger omtalt vestlandsbedriften som nettopp har havnet på gasellelisten for tredje gang.

I år feirer bedriften 40 år i bransjen og opphavsmannen Helge Kristoffersen vil ifølge Kranringen videreføre driften med utleie og salg av containere, samt kranbilvirksomhet tilsluttet Svanco i Bergen.

Helge Kristoffersen fortsetter som daglig leder i selskapet også etter overdragelsen.

Kranringen-konsernet har i dag 95 ansatte, hvorav 30 på Vestlandet. Maskinparken til Kranringen AS teller totalt 80 enheter, og består av mobilkraner, kranbiler, tårnkraner, beltekran, minikraner og spesialtransport-utstyr. Avdelingene er i Skien, Sandefjord, Lillestrøm, Bergen og Førde.

Størst på vestlandet

Helge Kristoffersen AS er blitt vestlandets største leverandør av containere etter oppstarten i 1975, og leverer nå containere i alle former; fra tomme lagercontainere, til ferdig innredede bolig og kontormoduler.

20-fots utleiecontainer, selve hovedproduktet fra Helge Kristoffersen, som man finner på de fleste byggeplasser i Hordaland. Bergensbedriften disponerer over 7000 av dem.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!