Daglig leder hos Utleiesenteret AS, Lasse Kjøsterud, bak spakene og distriktssjef hos Volvo Maskin, Kim Nymo.

EC220E er forventet å bli volummodellen blant Volvos gravemaskiner og overtar for EC220D. Første EC220E ble overlevert til Utleiesenteret AS i Drammen 17. februar og i følge daglig leder Lasse Kjøsterud, er graveren allerede utleid det neste halve året. Utleieselskapet som for ca. ett år siden flyttet inn i nye lokaler i Dalen næringspark i Drammen, har 31 gravemaskiner fra ett til 23 tonn i utleieparken, flesteparten Volvo. Den nye Volvo-graveren er utleieselskapets største gravemaskin.

– Vi opplever stadig økende etterspørsel fra kundene etter større maskiner, sier Lasse Kjøsterud. Volvo-graveren er levert med hk-feste og tiltrotator (X26) fra Steelwrist, tre skuffer, den er utstyrt med sentralsmøring, doble hydrauliske koblinger og Volvo styrespaker for tiltrotator.

Største og minste Volvo i utleieparken hos Utleiesenteret AS i Drammen. Det er ca. 20 tonns vektforskjell mellom de to graverne EC18 og EC220E.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!