For vel et ar siden ble det inngått avtale mellom Cat-forhandleren og Rimfeldt Eiendom om utbygging og leie av det som blir Pons nye hovedkontor og serviceanlegg. Bygningsmassen blir på vel 20.000 kvadratmeter, fordelt på kontorarealer, salgsarealer, verksted- og serviceanlegg, og skal huse både Pon Equipment og Pon Power.

 

I følge en pressemelding fra Rimfeldt Eiendom har Pon vurdert flere alternative beliggenheter, men havnet til slutt på den mest tilgjengelige og best eksponerte tomten av alle.

 

Det nye hovedkontoret blir liggende omtrent midt mellom Oslo og Gardermoen, og blir godt synlig fra E6. Berger næringsområde er allerede godt utbygget og blant annet DHL, Bring Logistics, Eek Transport, DSV Solution, Ruukki og McDonalds er etablert på området.

 

Rett før jul i fjor ble det inngått kontrakt med Betonmast om byggingen av kombinasjonsbygget. Byggestart er beregnet til februar nå i år og bygget skal være ferdigstilt høsten 2016.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!