I klassen 25- til 40-tonnere introduserer Case deres nye D-serie med Steg IV-spesifikasjoner på årets Intermat-messe i Paris.

 Hydraulikksystemet kalles for Case Intelligent Hydraulic System og har fått ny elektronisk styrt hydraulikkpumpe og større hovedventil, som skal øke produktiviteten.

D-serien skal også ha blitt raskere, en gravesyklus skal nå gjøres unna 12 prosent raskere enn forrige generasjon og brytekraften skal være økt med seks prosent, i følge en pressemelding fra Case. I tillegg loves det åtte prosent bedret drivstoffseffektivitet.

SCR-løsning

Steg IV-utslippsstandarden blir oppnådd med SCR-løsning uten dieselpartikkelfilter eller regenerering. AdBlue-tanken er stor slik at den trenger å fylles for hver femte dieselfylling.

ROPS og FOPS nivå 2

Hyttekomfort skal være høyere og støynivået blir trukket frem som svært lavt. Hytta er også godkjent for ROPS- og FOPS nivå 2.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!