Etter å ha auksjonert bort 40 objekter til noen ivrige anleggsfolk, kunne Ritchie Bros Auctioners overlevere en sjekk på 200.000 kroner til Barnekreftforeningen onsdag den 21.01.

I tillegg gir MEF et bidrag for hver foredragsholder til samme forening, noe som til sammen ble 30.000 kroner. For ni måneder siden tok MEF kontakt med auksjonsaktøren fra Canada for å høre om de var interessert. Det var de og resultatet ble mye liv og underholdning.

video

De som bidro med auksjonsobjekter var:

Hella Maskin, Isiflo, Bekken & Strøm, SG Equipment, Volvo Maskin, Rosendal Maskin, SMP Parts AB, Hæhre, Kartverket, Blinken AS, Sima 24, Enviro Pac, Flom Kjetting, Nasta, Ahlsell, Sitech, Gjerstad, Würth, IRM, Storebrand, Malleus Maskin, Hesselberg, Tess, Statoil, UMS Leica Lintho Maskin og Telenor.

Marianne Gunnerud, styreleder i Barnekreftforeningen, forklarte til AnleggsMagasinet at de var ydmyke og takknemlige over å bli valgt som mottaker av veldedighetsauksjonen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!