- Samarbeidet med Volvo Maskin fungerer 100 prosent på alle plan, sier Bjørn Risa, både når det gjelder leveranser, innlevering av innbyttemaskiner, service- og vedlikehold og oppfølging av maskinene via CareTrack. Maskinene har i tillegg vist seg å være driftssikre, og har et godt førermiljø. Vi har satt fokus på riktig bruk av maskinene, og har spart store beløp i form av mindre tomgangskjøring og reduserte kostnader til diesel, sier han.

Også Volvo Maskin er svært godt fornøyd med samarbeidet.

- Risa planlegger sine maskininnkjøp i god tid, og en samlet leveranse av flere maskiner gir mulighet til å rasjonalisere prosessen med klargjøring og levering, uttaler David Kristianslund i Volvo Maskin, i en pressemelding. – Samarbeidet med Risa er et skoleeksempel på hvordan godt samarbeid mellom entreprenør og leverandør gir gevinster for begge parter. Vår distriktssjef Ove Folkvord jobber veldig bra sammen med innkjøpssjef Kjetil Friestad i Risa både med levering og oppfølging av maskinene. Det gjennomføres regelmessige sjåførmøter der det settes fokus på god utnyttelse av maskinene med lavest mulig dieselforbruk, sier Kristianslund.

 

Konkurranse

Bjørn Risa forteller at det denne gangen ble lagt opp til konkurranse mellom leverandørene og det var aktuelt med en oppdeling av pakka for å oppnå best mulig betingelser.

- Men Volvo Maskin viste seg å være konkurransedyktig og jeg er svært fornøyd med at det gode samarbeidet vi har fortsetter, sier Risa. Volvo Maskin ble nok tilgodesett med noen plusser i regnestykket ved at maskinene har et svært lavt dieselforbruk, i tillegg til at vi vet at hele prosessen med levering av nye maskiner og innlevering av brukte maskiner fungerer smidig og problemfritt, heter det i pressemeldingen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!