Rojo Konstruktor Trailer ble etablert i 1971 og er spesialisert på semitrailere.

Nor Slep tilbyr en ny tippsemitrailer utviklet sammen med Spanske Rojo. Hengeren har halfpipe dumperkasse i Hardox 450 slitestål og stabiliserende frontsylinder.

Egenvekten er fra kun 6.990 kg.

Totalvekten er 42.000 kg med 18.000 kg king pin for 3 akslet trekkvogn. Det skriver Nor Slep i en pressemelding.

Nor Slep inngikk intensjonsavtale med Rojo i Spania i slutten av 2013. Nå er det blitt levert en del hengere og avtalen er nå formalisert slik at Nor Slep er eneimportør av Rojo sin produktportefølje i Norge.

I tillegg til ovennevnte tippsemi, innebærer det standard løsninger for maskinhengere samt avanserte skreddersydde løsninger hvor kunden selv er med å bestemmer detaljene.

Rojo Konstruktor Trailer ble etablert i 1971 og er spesialisert på semitrailere. De leverer forskjellige løsninger på tippsemitrailere, gardinsemitrailere og hovedproduktet som er maskinsemitrailere.

I 2006 flyttet Rojo inn i helt nye produksjonslokaler med effektiv grunnflate på 16.000 kvm. Samtidig ble det investert i moderne avansert produksjonsutstyr.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!