– Vi skal synliggjøre fordelene med å ha et sterkt og utviklende bransjefellesskap, samtidig som vi fokuserer på seriøsitet og skikkelighet som del av byggenæringens verdikjede, sier styreleder Jan Aasekjær i Norsk Utleieforening og adm. direktør i BAS Maskinutleie AS.


Utleiekonferansen går av stabelen 28. – 29. januar 2015 på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen.

 

Kriminalitet og grønne byggeprosesser


Daglig leder i Norsk Utleieforening, Yngve Torkildsen, legger ikke skjul på at han er godt fornøyd med programmet selv om ikke alle foredragsholdere er klare.

- Vi setter av godt med plass til et brennaktuelt tema i byggenæringen; kriminalitet vs. seriøsitet. Dette temaet alene er god nok grunn til å delta på konferansen, sier Torkildsen, som også inviterer sine medlemmer til å tenke grønne bygg som et potensial. 

- Her ligger det nye muligheter for utleieselskapene, uten at vi kanskje helt vet hva, sier Torkildsen, som på konferansen vil fortelle sine medlemmer at første målet er innfridd i arbeidet med å utarbeide de såkalte sikkerhetsveiledninger.

– Takket være skikkelig dugnadsånd fra ildsjeler i foreningen, er vi i mål. Nå skal vi se nærmere på brukererfaringer og veien videre med et prosjekt som vi mener er et godt eksempel på at våre medlemsbedrifter tenker sikkerhet for brukere av utleiemaskiner og utstyr, sier han.
 

Utleiekonferansen kan også lokke med en stor leverandørutstilling i tilknytning til konferansesalen. Torkildsen regner med over 40 utstillere.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!