Drivex’ traktorsortiment består blant annet av diagonal-, vik- og sideplog.

For noen år siden lanserte Drivex et høvelblad for landbrukstraktorer og etter dette har det kommet til flere traktorprodukter.

Før 2015 inneholder Drivex’ traktorsortiment diagonal- og vikploger, sideplog, høvelblad, snø- og grusskuffer, sandspreder og grusstrengspreder. Alt styres av én enkelt kontrollenhet via Drivex’ eget styresystem MC2.
Nå lanseres Drivex SL275, en kraftig snølaster/snøfreser som drives via traktorens kraftuttak og som kan monteres enten foran eller bak på traktoren. Samtidig lanseres også en fres til bruk på hjullaster.

 

Hjullasterfres

Til hjullastere har Drivex kunnet tilby diagonal- og vikploger, sideplog, snø- og grusskuffer, planeringsskuffer, gaffelstativ, kranarmer, asfaltskjærere og opptakende feiemaskin. Nå lanserer Drivex en snølaster/snøfreser for bruk på hjullaster. Den bygger på samme chassis som traktorfresen SL275, men da med egen motor og med modellbetegnelsen SLE275

Drivex’ hjullastersortiment vil som tidligere distribueres via engcon Norge og selges via etablerte anleggsmaskinforhandlere rundt omkring i landet. Traktorsortiment vil distribueres via Mählers Norge og selges via etablerte traktor-/redskapsforhandlere rundt omkring i landet.

 

Hjullasterfresen SLE275 er basert på traktorfresen, men har egen motor.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!