Anita Hall, MGF, kan konstatere et Vei og Anlegg 2015 med flere rekorder.

Under MGF sin årlige pressefrokost kunne direktør, Anita Hall, fortelle om et Vei og Anlegg som ble fullbooket på 14 dager etter det ble mulig å bestille utstillerplass. Per i dag står omtrent 15 utstillere fortsatt i kø og om MGF skulle oppfylt ønskene til disse måtte de ha tryllet frem 3000 kvadratmeter til.

Det blir over 200 utstillere som inntar Exporama-senteret på Hellerudsletta fra den sjette til tiende mai neste år. Utearealet vil dekke 62.000 kvadratmeter, noe som er ny rekord.

Området for demoområdet er utvidet til det dobbelte fra forrige gang. Grunnforholdene skal også være oppgradert i følge MGF.

Innendørsarealet måler over 2000 kvadratmeter, noe som også er ny rekord. Dette er også smekk fullt for lenge siden. Det inneholder aktivitetsområde, i tillegg til informasjonen og kafe.

Hotellet som ble lansert i fjor, vil likevel ikke være klart til vårens messe.

Veisystemet er oppgradert, det samme er serveringen, nettsidene og påmeldingsportalen. Mange av tiltakene som ble en suksess forrige gang, blir arrangert denne gangen også. Blant annet en egen ungdomsdag.

Det blir over 200 utstillere som inntar Exporama-senteret på Hellerudsletta fra den sjette til tiende mai neste år. Utearealet vil dekke 62.000 kvadratmeter.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!