Rototilter fra svenske Indexator Rototilt Systems AB har vært å se på maskiner i Norge i en årrekke. Nå har selskapet etablert nytt norsk hovedkontor på Skedsmokorset, litt nord for Oslo, og herfra skal det norske markedet betjenes.

Under åpningsseremonien uttalte administrerende direktør i Indexator Rototilt Systems AB, Anders Jonsson, at etableringen av nytt hovedkontor er en viktig del av satsningen for selskapet i Norge.  

– Vi har et bra team og bra lokaler. Jag kjenner det blir jättebra, sa Jonsson.

Ved kontoret på Skedsmokorset er det salgskontor, verkstedhall og delelager. De er i dag tre ansatte og etter nyttår skal staben økes med ytterligere en person.

Finn Thrane Johansen ble ansatt som country manager for to måneder siden og har siden den gang hatt en travel arbeidsdag, noe han helt sikkert også kommer til å få i fremtiden.

Et 30-talls representanter fra forskjellige maskinleverandører og Anita Hall fra Maskingrossisternes Forening overvar den offisielle åpningen.

Administrerende direktør Anders Jonsson markerte åpningen ved å skjære over det røde båndet med samekniv. Til venstre står Finn Thrane Johansen, daglig leder av den norske avdelingen.  

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!