Onsdag 19. og fredag 21. ble det levert ut 23 hvite og blå Mercedes-Benz Arocs fra Bertel O. Steens anlegg i Hønefoss. 15 av lastebilene er kjøpt av Hæhre Maskinutleie og åtte av Isachsen Gruppen. Av de 23 lastebilene er 22 bygget opp hos Maur Bilpåbygg med Sörling dumperkasser, mens den siste er en 3-akslet trekkvogn. Alle lastebilene til Hæhre er 4-akslet Arocs 4151 og til Isachsen er det levert tre Arocs 3251 og fem Arocs 4151.

Les også: Storordre på anleggsbiler til Bertel O. Steen AS

 

Største enkeltordre

De 23 lastebilene til Hæhre og Isachsen er halvparten av en totalordre på 46 Mercedes-Benz Arocs. De resterende lastebilene er allerede levert til Risa og TT Anlegg.

De fire entreprenørselskapene gikk sammen for å fremforhandle en så gunstig avtale som mulig.

Flere lastebilforhandlere ble kontaktet i startfasen og til slutt falt avgjørelsen på Mercedes-Benz Arocs fra Bertel O. Steen.

Ordren på 46 lastebiler er den største enkeltordren for biler til anleggssektoren i selskapets historie.

Alle lastebilene er levert med fem års fullservice- og rep.avtale, som innebærer at det er kun kostnader i forbindelse med skader, dekk og diesel som påløper ekstra for entreprenørene.

 

 

23 Arocs ble denne uken levert ut fra Bertel O. Steens anlegg i Hønefoss.

Alle lastebilene er levert med fem års fullservice- og rep.avtale

Sjåføropplæring

I forbindelse med overleveringen gjennomgår sjåførene hos entreprenørene en opplæring hos forhandleren før lastebilene tas i bruk. Onsdag 19. var Hæhres sjåfører gjennom denne opplæringen og kun kort tid var lastebilene på vei til Hæhres prosjekter på Filefjell og Fellesprosjektet E6-Dovrebanen.

Mer om rekordleveransen kan du lese i årets siste utgave av AnleggsMagasinet.

Totalt er det nå levert ut 46 Arocs til de fire entreprenørselskapene.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!