Bli med i jakten på Norges beste smil

Smilejakten: Har du Norges beste smil?

Fang verdens beste smil med mobilen i sommer og vinn drømmereise til en verdi av 50.000 kroner.

NORGES BESTE SMIL: Bli med i jakten på Norges og verdens beste smil. Da kan du vinne en drømmereise verdt 50.000 kroner.

NORGES BESTE SMIL: Bli med i jakten på Norges og verdens beste smil. Da kan du vinne en drømmereise verdt 50.000 kroner. Foto: FOTO: Al Bello

Publisert Oppdatert
VINN DRØMMEREISE: Vi kårer verdens beste smil. Blir du med i konkurransen, kan du vinne en drømmereise for to personer til to utvalgte reisemål til en verdi av 50.000 kroner.

VINN DRØMMEREISE: Vi kårer verdens beste smil. Blir du med i konkurransen, kan du vinne en drømmereise for to personer til to utvalgte reisemål til en verdi av 50.000 kroner. Foto: FOTO: iStockphoto

I sommer kan du både vinne mobiltelefoner og en drømmereise for to personer om du klarer å fange Norges eller verdens beste smil med mobilen.

I samarbeid med Sony Ericsson arrangerer Klikk mobilfotokonkurransen "Smilejakten".

Hver uke fram til 22. juli kårer vi "Ukens beste smil".

I tillegg kårer vi "Norges beste smil" i slutten av juli.

Alle som deltar i konkurransen er også med i Sony Ericssons internasjonale konkurranse: Smilehunt. Her er premien en drømmereise for to personer verdt 50.000 kroner.

Send inn dine beste smilebilder her:

www.sonyericsson.com/smilehunter

Her kan du også se og stemme på andres bilder og få fototips fra anerkjente fotografer.

Den internasjonale konkurransen pågår til 4. oktober. En jury bestående av internasjonale fotografer samarbeider om å kåre verdens beste smilebilde.

Om Smilejakten

Smilejakten arrangeres av Klikk.no, Vi Menn , Her og Nå, HjemmePC og Gadgets i samarbeid med Sony Ericsson .

Hver uke fram til 22/7-2009 kårer vi ukens beste smil.

I tillegg kårer vi "Norges beste smil" i slutten av juli.

Kåringen foretas av en fagjury bestående av fotograf Egil Nordlien i Hjemmet Mortensen, redaktør i HjemmePC Hallvard Lunde og markedssjef i Sony Ericsson Anniken Amdam.

Ukevinnerne av Smilejakten vinner en kameramobil fra Sony Ericsson. Vinneren av den norske Smilejakten vinner en Sony Ericsson C905 inkludert en mobilkamerapakke. Totalverdi cirka 5.000 kroner.

Vinneren av den internasjonale Smilehunt-konkurransen pågår til 4. Oktober. Her kåres vinneren av en jury bestående av internasjonale fotografer.

BEST SMIL: Har du Norges beste smil? Det er enda bedre om du har tatt et bilde av Norges beste smil. Da kan du hver uke i frem til 22/7 vinne en mobiltelefon fra Sony Ericsson. I tillegg deltar du i den internasjonale konkurransen, der premien er reise til en verdi av 50.000 kroner.

BEST SMIL: Har du Norges beste smil? Det er enda bedre om du har tatt et bilde av Norges beste smil. Da kan du hver uke i frem til 22/7 vinne en mobiltelefon fra Sony Ericsson. I tillegg deltar du i den internasjonale konkurransen, der premien er reise til en verdi av 50.000 kroner. Foto: FOTO: iStockphoto

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning